Vriend werkt niet mee

0 reacties

Ik zal het proberen een beetje kort te houden.
Myn vriend en ik wonen ongeveer een jaar samen nu (geen samenlevingscontract etc.)
Na een aantal ruzies heb ik besloten er een punt achter te zetten, hier gaat hy niet mee akkoord.(blijft vaak niet alleen by praten)
Hy doet moeilijk over echt alles, en wil over niks praten want hy vind dat we niet uit elkaar zyn.
Ik woon nog by hem maar voormy is alles klaar,al die ruzies kunnen voor een 3 maanden oude baby ook niet goed zyn lykt my.
Hy dreigt dat als ik weg ga ik het kind niet mag meenemen /niet meer mag zien. Hy ervoor gaat zorgen dat ik myn zoontje dan compleet zal kwijtraken.
Myn vriend heeft een koophuis/uitkering tijdelijk. Ik ben met een nieuwe studie bezig en heb 0,0 inkomen. Hierdoor zal het makkelijk worden de baby af te pakken zegt hy want ik heb geen geld en geen huis (kan tijdelijk by mijn ouders terecht). Vroeger deed ik aan zelfbeschadiging en tijdens myn zwangerschap had ik een trugval. Ik maak me gewoon heel veel zorgen dat de baby by my word weggehaald hy is me alles kan gewoon niet zonder hem. Myn vraag is wie bekend is hiermee en wat voor rechten de vader heeft. Zelf lijkt my het beste dat hy in de weekenden by zyn vader is en verder bij mij. En of het mogelijk is zomaar een baby weg te halen by de moeder want ben door alle dreigementen erg bang geworden. Maar by hem blijven is geen optie word doodongelukkig hier

zondag 7 september 2014