Waarom houden ze in Nederland in stand dat vrouwen met ernstig borderline de juridische erkenning kan weigeren van geboren kinderen?

6 reacties

We barsten (zo 11000) van kinderen die zonder vader zitten eigen vader en in gevallen worden erkend illegaal door anderen de niet verwekkers.
En wat zeggen we in Nederland, zelfs tijdens onderzoek door bijzonder curatoren?
Verklaring van zelfs borderlinemoeders klakkeloos op papier en niemand die de kenmerken van zulke individuen natrekt.
Meldplicht bestond en bestaat niet en hoppa vele duizenden kinderen daarna bedrogen een leven lang.
Waarom geachte rechters, wordt NIETS gedaan aan verduistering vsn Staat van kinderen? (236 Strafrecht).
Terwijl we allang door prima studie weten dat de gevolgen desastreus zijn en kijk maar naar de nu opnames van kinderen juist door verkeerde beslsissingen en toelaten van vervreemding gepleegd door dat soort criminele borderliners-moeders meestal.
Hoe komt het toch geachte rechters dat er om die materie wordt heengezeild terwijl de patiëntjeskwekerij op die manier geen grenzen kent hier, en zo bij bosjes Nederland zelf het kinderrechtenverdrag overtreedt in realiteit?
Waarom worden vrouwen amper of niet vervolgd voor door hen gepleegde kindermishandeling (vervreemding), bedrog, oplichting, smaad, laster en valse aantijgingen bij scheidingen?
Of accepteren rechters nog langer dat discriminatie hoogtij viert van vele vaders onterecht omdat de stoepjes van verzwijgende hulpverlening en instanties belangrijker zijn?
Stop eens met dat hypocriete kinderbeschadigende gedoe in Nederland. In - belang van het kind-
(Gardner, studie passyndroom i.o.v. borderline o.a.).

vrijdag 10 december 2010