De naam van vereniging van eigenaren??

1 reactie

Hallo,

sinds 2008 is het verplicht een VVE actief te hebben. Ik heb in 2002 een appartement gekocht wat is gesplits in 2 woningen "VVE 12 AB". In de gehele splitsingsakte word ook naar niets anders dan die 2 verwezen. Echter blijkt in die zelfde akte toch een VVE naam te staan namelijk "VVE 14 AB".

Ik probeer als huiseigenaar het beste te doen en probeer dus al die tijd steeds een "VVE 12 AB" op te starten, maar steeds komt de kvk met het verhaal dat het "VVE 14 AB" is? Ik ben van mening dat: als uit alles blijkt dat het om "VVE 12 AB" gaat, splitsingrecht is daarop van toepassing en op de platte grond van het kadaster word ook niet anders vermeld dan 12 AB... Ik wil geen vereniging van VVE op starten met de naam "VVE 14 AB", tenslotte woon ik op 12 en niet daar!?

De Kvk zegt misschien heeft de notaris een typfout gemaakt, KNB.nl zegt je moet de Notaris telefoon bellen, mijn notaris destijds is niet bereikbaar en belt mij nog terug... Oftewel het bekende van het kastje naar de muur verhaal... Tja wat wilt de nederlandsestaat nu eigenlijk van de gemiddelde huiseigenaar die hier 0,0 vanaf weet en ook van alle betrokken instanties eveneens een onwetend antwoord krijgt?

Mijn vragen:

- Hoe kan ik uitvinden hoe mijn VVE nou hoort te heten. Wie registreert dat?
- Hoe kan de nederlandse staat iemand nu ot iets verplichten als die de enige is die mee wil werken en de overige betrokken buren weigeren?

Iedereen wilt wat, maar niemand schijnt het te weten! Ik raak alleen maar gefrustreerd op deze manier!

Alvast bedankt,

Ray

donderdag 29 september 2011