Huurders doen moeilijk

4 reacties

In eind 2009 hebben wij ons huis te koop gezet, wij zijn verhuisd. Omdat de woning leeg stond en wij bang waren dat er krakers aan te pas zouden komen hebben wij de woning verhuurd via de makelaar. De woning is onder vermelding verhuurd, dat de huurders er rekening mee moesten houden dat als de woning verkocht zou worden, deze na drie maanden eruit moesten. Tevens dat de huurders zorg dragen voor de woning en tuin.
Nu zitten er huurders in die ik al verscheidene malen, via de makelaar had gewaarschuwd dat ze de woning en de tuin moesten onderhouden. Geen van deze twee aspecten worden onderhouden, verscheidene malen zijn er kopers geweest en hebben het afgewezen, aangezien het er niet uit zag.
De tuin helemaal verwaarloosd, boven een groot zootje.
Nu hebben wij kopers die de woning wel willen hebben, krijgen we te horen dat ze er niet uitgaan en het bij de rechtsbijstand hebben neergelegd.
Ze hadden ons kunnen berichten hierover, maar vonden het niet nodig. Er is aangetekend schrijven gestuurd dat de woning wordt verkocht, net zoals u in andere gevallen geadviseerd heeft. Wat kan ik nu doen. Het hele huis moet opgeknapt worden,de tuin, kan ik dit verhalen bij de huurders.
Hoe nu verder

Met vriendelijke groet,

Mevr.I.Bennink

maandag 31 januari 2011