ik ontvang hogere energierekeningen doordat de woning naast ons al 8 jaar leegstaat. kan ik ergens compensatie ontvangen?

2 reacties

Wij wonen in een twee onder een kap woning. De woning naast ons is al jaren geleden gekocht, echter de eigenaren zijn er tot op heden niet ingetrokken. De woning is nog steeds casco. Tevens zit er tussen hun en onze woning geen spouwmuur. Nu krijgen wij ieder jaar veel hogere energienota's dan verwacht en dan onze buren.
wij vinden dit niet eerlijk. Komen wij in aanmerking voor compensatie van deze hogere kosten. Wij vermoeden dat we voor twee woningen nu aan het betalen zijn. En zo ja, hoe vliegen we iets dergelijks aan.
alvast dank voor uw reactie.

vraag me tevens af of zoiets mag, een woning kopen, nagenoeg niks doen, en ook nog vorig jaar een vergunning aanvragen om er bedrijfswerkzaamheden (zakelijk) te gaan uitoefenen...voelt ook krom en als oplichting. Voor ons niet zo belangrijk, maar is wel vreemd als mensen dit soort trucjes doen/proberen en wij betalen steeds maar een berg energie meer. Vandaar ook deze vraag.

alvast bedankt
gr. Bianca

zondag 6 oktober 2013