is mijn handtekening ( notariele akte zodat hij huis op naam krijgt )3 jaar later nog geldig. als mijn ex nu pas hypotheek op gezamelijke woning

0 reacties

in 2008 zijn mijn ex en ik uit elkaar gegaan er werd wel gezegd dat ik een gezamelijke schuld a 10000 moest overnemen zodat hij de hypotheek op naam kon krijgen.
Ik een brief van de notaris met een concept getekend eneen machtiging zodat ik er niet bij hoefde zijn, bellen ze mij 3 kwart jaar later, hij heeft het niet rond gekregen.
Nu 2011 krijg ik een smsje na herhaaldelijk verzoek alles rond te maken, dat hij bezig is met de hypotheek dus ik zeg prima zie het uitkoopvoorstel wel tegemoet. Ik betaal nog steeds voor die gezamelijke schuld en overwaarde of niet ik wil 10.000 euro mee hebben want het rendementsdepot van toen heb ik ook niets van gehad. een aantal spulletjes en verder niets, hij de auto alle dure gereedschap een hond van 500 euro waarde.
het huis staat op bedie namen de hypotheek ook, echter woont hij er met zijn nieuwe vriendin en ik betaal niet mee aan de maandelijkse hypotheekrente oid.

nu is mijn vraag is mijn handtekening van toen voor het document nog geldig of niet?de notaris had mij gebeld dat het niet rond kwam. Of moet ik voor de zekerheid de notaris een brief sturen dat ik het niet meer eens ben met 3 jaar geleden en nu wel een afkoopsom wil? want ik wil nu geld zien na 3 jaar stress en een gezamelijke schuld waar ik 200 euro per maand aan betaal en dit haast niet meer kan doen. Ik heb zelfs de helft van de hypotheek nog meebetaald het eerste halfjaar, al had ik 800 inkomen van uwv.

donderdag 31 maart 2011