Recht bij een chaletpark beheerder

0 reacties

Hallo,

Wij hebben een vakantiewoning in eigendom inclusief grond infrastructuur etc.. Wij verblijven hier permanent met toestemming van gemeente. Nu zijn wij voor gas en licht aangewezen op een beheerder die dit verbruik bij ons in rekening brengt. Meneer brengt zulke hoge bedragen in rekening ondanks een uitspraak van een rechter dat hij inkoopsprijs plus 30% opslag mag berekenen tot zover gaat het allemaal goed.
Maar nu het probleem meneer wil niets overleggen wat hij voldaan heeft aan de propaanleverancier of de Nuon. Navraag bij beide leert dat meneer dus ons veel meer berekend. Iemand een idee hoe of wat wij nu moeten doen, we hebben diverse keren de facturen opgevraagd maar meneer doet alsof zijn neus bloed het is hier betalen en voor de rest mond houden.
Ook kwamen we via de Nuon erachter dat ook wij recht hebben op belasting teruggave ook dat doet meneer niet. Een voorbeeld omringende parken betalen voor propaan 2,85 inclusief BTW en opslag, wij zitten nu al op 4,00 exclusief BTW en opslag.

Ook is hier inductie (stroomlek) in de stroom aangetoond hierdoor moet de bedrading vernieuwd worden echter meneer verleend geen medewerking hieraan. Wat kunnen wij doen en wat zijn onze rechten?

woensdag 20 juli 2011