Wat gebeurt er als ik na afloop van hypotheek van woning die na scheiding te koop sta niet meer bijteken voor verlenging van hypotheek?

1 reactie

Na echtscheiding in februari 2009 staat de echtelijke woning te koop. In het convenant staat dat mijn ex tot de verkoop hiervan er woont en alle kosten draagt.
De hypotheek ndie wij hebben loopt in september af en de woning is nog steeds niet verkocht. Mijn ex heeft al die tijd wel betaalt maar ik hoorde dat de woning niet onderhouden is en mijn ex van plan is de woning te verlaten en nu weet ik niet of er nog betaald gaat worden dan. Hij heeft enkele maanden terug een aannemelijk bod op de woning geweigerd en nui ben ik bang dat hij niet meer betalen gaat. Hij doet ook niks aan de verkoop heb ik de indruk.
Wat gaat er in dit geval gebeuren als ik in september niet meer bijteken voor verlenging van de hypotheek.
We hebben een hypotheek voor 160.000 euro en de woning is in 2003 gekochty voor 140.000 euro. We blijven dius met een restschuld zitten.
De woning is destijds getaxeerd op 160.000 euro na renovatie van raamkozijnen en onderhoud . dit is nog steeds niet gebeurt.

zaterdag 19 maart 2011