Woning en hypotheek

0 reacties

Ik heb twee vragen.

1. Kan ik de aannemer verantwoordelijk stellen voor een gebrek aan de woning, indien dit gebrek niet voorkomt op het procesverbaal van de Verening Eigenhuis?

2. Toen ik de hypotheek euro 260.000 (twee en een half jaar geleden) voor mijn woning afsloot heb ik niet de gelegenheid gehad om de offerte thuis rustig door te nemen.
De tussenpersoonVlieghypotheken) wenstte een directe ondertekening en liet mij niet weten, dat de offerte na ondertekening nog 10 dagen geldig was voor het officieel werd. Ik wilde de koop rond hebben en heb getekend. Daarnaast werd de hypotheek alleen levensverzekeringgebonden verstrekt. Het bedrag van euro 248,00 per maand voor de verzekering vind ik hoog.

Mijn protesten werden de kiem in gesmoord. Ik kreeg zelf als commentaar (na de ondertekening), dat ik maar gauw een tweede baan moest gaan zoeken. Ik stond perplex en voor mijn doen met een mond vol tanden. Ik had mij via internet en magezines ingelezen in hypotheken, maar er zijn toch van die kleine lettertjes, en een hoop informatie waar je niet meer uitkomt.

AUB uw hulp!

Mevrouw M.Vrij

woensdag 28 april 2010