2 telecom abonnementen op mijn naam maar ex wil de abonnementen niet op haar naam zetten of spullen terug geven

1 reactie

Ik heb net een relatie achter de rug, me ex is vreemdegegaan.

Het is op een hele vervelende manier uitgegaan maar het zei zo.

ik zit nu alleen met het probleem dat:

ik in de tussentijd 2 abonnementen heb afgesloten op mijn naam 1 telefoon abonnement en 1 tablet abonnement, beide dus telecom abonnementen. toen ik nog met haar liep betaalde ze mij de abonnementskosten gewoon maandelijks terug, en het tablet abonement heeft ze 400 euro van vooruit betaald, maar ik heb haar in der tijd ook 245 euro geleend + nog een aantal kosten voor afgelopen 2 maanden abonementen dan zou zij mij geld terug moeten geven.

nu is de relatie voorbij (inmiddels 2 maanden) en zij beloofde steeds het te zullen overschrijven het enige wat ze hoefde te doen was 2 handtekeningen zetten en een kopie van id kaart geven en een kopie van een recent bankafschrift.

het is tot meerdere afspraken gekomen Ik denk dat ik in de tussentijd wel 10 x aan de deur ben geweest om het over te laten schrijven. Maar het ging of niet door omdat ze de kopieen niet had, of omdat haar tante zou zijn overleden, of omdat zij zelf in het ziekenhuis lag, of haar vader noem maar op. nu weet ik van mensen uit haar omgeving dat dit allemaal smoesjes waren om er onder uit te komen.

Dus ben ik uiteindelijk maar naar de volgende optie gegaan: Geef me het telefoontoestel wat bij het abonnement hoort en de tablet die bij het abonnement hoort terug, dan verkoop ik beide aparaten en heb ik toch nog een gedeelte van mijn geld terug.

Ook dit weigert mijn ex, ja ze wil de simkaarten terug geven, en de telefoon, de tablet niet deze heeft ze volgens mij namelijk al doorverkocht.

ook heeft mijn ex inmiddels een belastende mail gestuurd naar mijn werkgever puur om mij kapot te maken, ik werd hierin beticht van diefstal en drugshandel, gelukkig kent mijn werkgever mij beter. Maar gewoon het feit dat ze dat gedaan heeft, alleen daarom wil ik haar hier niet mee weg laten komen.

Ik ben inmiddels ook met de politie gaan praten, zei doen niets dit is een civiele zaak.

Ik heb haar nu inmiddels een aangetekende brief gestuurd waarin staat dat ze voor 1 mei de boel moet overschrijven of de spullen terug geven, inclusief de 2 maanden aan kosten wat ik tot nu toe voor haar betaald heb. ook heb ik nu de simkaarten geblokkeerd dat ze er nu in ieder geval geen gebruik meer van kan maken.

dus mijn vraag is, sta ik sterk als ik er een rechtzaak van zou maken, al was het maar puur om het feit dat ik wat van me geld terug wil en haar hier niet mee wil laten wegkomen.

gr rens
ik ben tot nu toe altijd vriendelijk en rustig gebleven maar de mail naar mijn werkgever en gewoon het feit dat ze spot met haar eigen gezondheid en die van familie en hoe ze mij behandeld heeft wil ik haar hier niet mee laten wegkomen.

maandag 16 april 2012