Mijn ex-partner wil geen papieren tekenen

3 reacties

In 2007 zijn wij een doorlopend krediet aangegaan van 20.000 euro. In 2009 is de relatie stukgelopen en hebben we de lening kunnen verlagen naar 11.500 euro. De afspraak was ieder de helft van de lening (115 euro) maandelijks over te maken. Nu 4 jaar verder heeft hij niets betaald en ik wel. In het vonnis van de rechter staat dat ik meer dan de helft heb betaald en dat mijn ex de andere helft moet betalen en mij nog 1500 euro moet betalen wat ik teveel heb betaald. Ik heb de kredietverstrekker in 2009 op de hoogte gebracht van de situatie. Ik heb aan de kredietverstrekker gevraagd om zijn adres te wijzigen en ik krijg het volgende antwoord.

"Zoals wij in onze vorige mail hebben aangegeven mogen wij pas een adreswijziging doorvoeren zodra wij hiervoor een origineel getekend verzoek hebben ontvangen. Dit verzoek moet door de betreffende kredietnemer zijn getekend. Uit onze bronnen is ook gebleken dat de heer .... nog steeds op ...... staat ingeschreven"

Hij staat sinds 2009 niet meer op dit adres ingeschreven.

Hij gaat ook niets tekenen want de deurwaarders staan in de rij. Dat zou net zo zijn als een deurwaarder een adreswijziging te sturen. Dat doet toch niemand?

Ik heb nu een vonnis van de rechter maar hoe kan ik ervoor zorgen dat hij het verzoek tekent?

Wij waren niet getrouwd en hadden geen samenlevingscontract.

Met vriendelijk groet,

donderdag 24 januari 2013