balkon als dak?

6 reacties

Mijn onderburen hebben onlangs een aanbouw gemaakt onder mijn balkon. Daarbij gebruiken ze het balkon als dak (zonder mijn toestemming) Nu hebben ze dus regelmatig last van een lekkage. Zij vinden dat ik het moet oplossen want het komt van mijn balkon,zeggen ze.
Is vorig jaar nog een nieuwe laag opgelegd en dichtgebrand. Dus ik heb mijn best gedaan. De lekkage is ook precies bij hen in het nieuwe aanbouw gedeelte.
Ik vind dus dat ze dat zelf hebben veroorzaakt door mijn balkon als dak te gebruiken. Ze hebben namelijk gewoon het balkon dichtgemaakt op een makkelijke snelle manier. En nu gaan ze steeds gillen dat er een lekkage is? Zij vinden dus dat ik het moet oplossen.
Ik vind dat het hun eigne probleem is omdat hun aanbouw niet goed gemaakt is. Is geen ruimte gelaten tussen balkon en de aanbouw.Het is een buitenbalkon. Altijd geweest. Ook toen ze het benedenappartement kochten. Het balkon is geen dak, vind ik. Dan moeten ze klagen bij degene die de aanbouw heeft gemaakt. Wie heeft er gelijk?

donderdag 18 oktober 2012