dakgoot

0 reacties

Goedemiddag,

Ik heb inmiddels de rijdende rechter ingeschakeld en ben in afwachting van wat mijn buurman want die moet toestemming geven om de situatie op TV te komen toelichten.( dit is mij nog niet gelukt tot op heden)

Het volgende: In het voorjaar kwamen we thuis en merkte ik op dat de buurman zijn dakgoot had veranderd. enige tijd later zag ik dat hij de gezamenlijke dakgoot had laten scheiden zowel voor als aan de achterzijde van de woningen.
Wij hebben de buurman om uitleg gevraagd waarom hij dit zo heeft gedaan zonder toestemming en goedkeuring en medeweten van ons. In het kort zei hij dat hij dit wel had moeten doen maar wij hadden hem ook geen toestemming gevraagd om aan onze kant van de tuin een rasterhek te plaatsen. nu zitten wij met kosten die we moeten maken waar we niet op zitten te wachten.Wij willen dus dat de buurman op zijn kosten de afvoer weer aansluit op de bestaande afvoerbuis.
Het kan toch niet waar zijn dat iemand zonder toestemming van een ander, dingen gaat veranderen aan een bestaand deel van een huis.

Ik heb de beste buurman daarom aansprakelijk gesteld voor eventuele schade door wateroverlast.

dinsdag 27 november 2012