Ik woon hier al 36 jaar in koopwoning en heb zoiets nog nooit meegemaakt !!!!

1 reactie

Medio augustus 2012 Secretaris van cooperatieve flatvereniging en twee mannen van firma ''H '' stonden aan mijn deur met de secretaris die vertelde mij, dat mijn buurman die op nr. 22 woont een lekkage heeft . Deze twee Mannen van de firma H hebben gekeken in mijn badkamer en keuken.
Ik liep naar beneden naar mijn buurman nr.22 om te kijken wat er was gebeurd,en heb ik de vraag gesteld naar mijn buurman ''Heb je lekkage ?''nee.,- Mijn buurvrouw heeft lekkage op nr.20'' Ik heb gekeken in de kast waar de leiding zich bevond en deze leiding is in goede staat.Ik ben ook bij nr 20 geweest en gekeken naar de lekkage die in de keuken was wat mij verbaasde dat de lekkage op dezelfde plek was ,als in het jaar 2010.Op

5 september ,omstreeks 19:00 uur was mijn vrouw thuis.omstreeks dit tijdstip hoorde mijn vrouw , dat mijn buurman bezig was met het slopen in het keuken muurtje.Er was meer dan 5 keer hard geslagen en gezaagd.
(n.b.) de buurman op nr. 22 is bevriend met een de bestuursleden)

donderdag 6 september 2012 om 07:11 uur begon de firma H te boren bij nr.20.
Later kwamen secretaris en de twee mannen van de firma langs en hebben gezegd dat op nr 22 mijn buurman een lekkage heeft.
zaterdag 8 september 2012 ben ik bij nr 20 geweest en mw. ontkent dat er 2010 de loodgieter was geweest die verteld dat de schoorsteen de lekkage aan haar woning heeft veroorzaak .....bizar (d.d. 15 november 2010 verslag algemene ledenvergadering ...mw...deelt mee(secretaris) dat de schoorsteen boven haar woning volgens de loodgieter , die de lekkage aan haar woning heeft verholpen , zeer slecht is '')

De secretaris,
wil afdwingen dat wij toestemming geven om de 2 dikke buizen-pijpen(een schoorsteenbuis en een water pijp)te plaatsen in onze badkamer.Als deze pijpen geplaatst worden in onze badkamer dan moet we onze wasmachine verplaatsen in onze slaapkamer!!!!!,mijn waterleiding is uitgebreid en kan dat niet opgeven voor pc pijpen.

Mij vrouw heeft astma en ik ga niet akkoord om de pijpen en leiding

te veranderen of aan te aanpassen en te koppelen aan onze (asbest) leiding . (straks krijgen wij allemaal ellende!!!)

ONZE WOONGENOT IS ONTNOMEN.

Ik moet mijn vakantie afzeggen door deze omstandigheden

(n.b. toen secretaris heeft in 1998 het huis gekocht van mw. Kalk (nr.60)
dat is een benedenwonning hr. A.P. waar wij goede vrienden mee zijn, vertelde dat

mw. P. bezig was met het verbouwing van haar eigen woning en gaf aan dat zij graag de leiding wil veranderen en een koppeling wilde maken aan de leiding van hr. P. hij heeft hier geen toestemming vooe gegeven om iets te veranderen.

Waarom hefft secretaris zonder onze toestemming een besslising genomen om de leiding (schoorsteenbuiz) van ''vrienden'' van nr.20 en 22 te veranderen en te koppelen aan onze asbest leiding is ons geheel en raadsel ???

maandag 17 september 2012