parkeer conflict

12 reacties

hallo, een jaar geleden een appartement gekocht waarbij we 2 parkeerplaatsen bij kochten. 1 binnen en 1 buiten op eigen terrein.

Onze plek word herhaalde in gebruik genomen door de kinderen van de eigenaar die naast onze parkeerplaats ook een eigen plek heeft. ze zijn op de hoogte dat het een privé plaats is maar vinden het een beetje onnozel dat als er niemand staat zij die plek niet mogen gebruiken. Ook in het huishoudelijk regelement staan hier regels over maar het erge is ze doen het bewust.

de vve is hiervan op de hoogte en vind dat ik het maar zelf moet oplossen, terwijl er wel een commissie van toezicht is dat als je auto 10 cm uit het vak staat je een brief in je brievenbus krijgt terwijl als je een grootte auto bezit je wel weer uit je parkeer plaats mag staan.

Ook is er net buiten het terrein een grote parkeer gelegenheid waar je ruim kan parkeren. Ook staat er een parkeer verbod voor onbevoegden en dat het eigen terrein is.
Het grote probleem is hier ook dat de meeste mensen hier van het begin wonen en reeds op leeftijd zijn en eigenlijk geen geld willen spenderen aan een goede oplossing, daar kan ik best inkomen en men doet ook prachtig werk met vrijwilligers maar het mag niet zo wezen dat de ene persoon steeds terecht gewezen word en de andere alles mag een beetje corrupt zootje waarbij je privé aangelegenheden in het gebouw de ronde doen omdat ze weer hun mond voorbij hebben gepraat.
graag wil ik weten hoe ik dit het beste kan aanpakken want ik wil niet elke keer naar buiten gaan om maar weer een briefje onder de ruitenwisser te stoppen, ze gaan er tegenwoordig ook zo maar staan in de hoop dat je aankomt en dan snel wegrijden. doelbewust treiteren

dinsdag 30 januari 2018