Aanrijding op kruispunt

0 reacties

Beste Mensen,

Ik zit met het volgende probleem, in december heb ik een klein ongelukje gehad het ging als volg.

Stoplicht gaat op groen ik ben de derde auto in de rij net nadat we willen optrekken komt er een brandweer met zwaailicht en sirene aan wij dus alle 3 keihard op de rem met als gevolg middelste auto raakt voorste en ik als 3e auto de middelste. Uiteindelijk de schade formulieren ingevuld, maar de middelste auto probeert meteen mij de schuld geven dat ik hem naar de voorste auto heb geduwd zodat hij zonder problemen komt te zitten. De verzekering heeft me verteld dat kan niet dit is een kleine ketting reactie iedere auto die op de achterkant klapt is de schuldige.

Oke ik heb dus zelf de schade van de auto betaald die voor me reed zodat mijn verzekering niet achteruit gaat dat was 994 euro.

Mijn verzekering vertelde me dat de zaak is opgelost en dat de voorste auto naar de middelste moet gaan claimen, het rare van alles krijg nu een half jaar later zomaar een bericht van de verzekering dat ze de voorste auto ook hebben uitgekeerd via mijn verzekering??? Dit omdat beide auto's voor me een klik hadden samen en dachten we proberen het wel op mij te verhalen, terwijl me verzekering zelf had verteld dat het niet kan. Ik heb ze foto's gestuurd van mijn auto destijds alleen mijn kenteken was kapot de kosten hiervan was 20 euro om te repareren de verzekering had het gezien. Nu zeggen ze dat beide auto's stilstonden en ik dus met een alleen een kapotte kenteken de auto heb doorgedrukt. Heel bizar, ook vreemd dat me verzekering er niks aan doet ze vertelde me dat het klaar is, en maanden later terug de zaak in gaan?

Wat kan ik doen ik ben hier zeker niet mee eens.

Vast bedankt voor u bericht.

zondag 18 juni 2017