Conflict met verzekeraar over uitbetaling letselschade

2 reacties

Ik zit in een behoorlijk conflict met de verzekering.
Om een heeel lang verhaal kort te maken heb ik op 19 november 2003 een bedrijfsongeval gehad waarbij ik schade heb opgelopen aan mijn rechter pols. Hierbij heb ik het bedrijf aansprakelijk gesteld en ben ik in 2004 volledig arbeidsongeschikt geraakt. Uiteindelijk ben ik met mijn letselschadeadvocaat naar de rechtbank gestapt en die hebben mij in mei 2012 in het gelijk gesteld en dat de werkgever aansprakelijk is en alle kosten moeten gaan vergoeden.
Zij hebben echter toen aangegeven in hoger beroep te gaan en die zou dienen in november 2012. Op het laatste moment heeft de verzekeraar contact opgenomen met mijn advocaat om er toch onderling er aan uit te komen en werd de zaak aangehouden.
Dit duurt nu alweer 5 jaar en met meerdere keren van onze kant uit aan te hebben gegeven de zaak weer op de rol te zetten willen ze er toch samen er aan uitkomen.
Als je van mening bent dat je niet aansprakelijk bent voor dit ongeval en als je als verzekering meent in je recht te staan laat je hoger beroep toch gewoon doorlopen? Of zie ik dat nu verkeerd?
Nu hebben ze afgelopen week een schikkingsvoorstel gedaan. dit is een bedrag incl. de advocaatkosten van de afgelopen 13 jaar. Dit nu met als gevolg dat ik met niets overblijft en ik nog met 10.000 euro schuld kom te zitten.

Hopende heeft iemand voor mij advies?
Door procederen gaat ook weer een aantal jaren overheen en ik aangeven aan mijn advocaat dat ik dat niet meer gaat trekken om alleen maar leugens aan te horen om er maar aan onderuit te komen.
Dit MOET/MAG toch niet kunnen zoiets????

zondag 9 juli 2017