hoe krijg ik mijn zoon terug

0 reacties

Hoe krijg ik mijn zoon terug uit de handen van jeugdzorg?
5 jaar geleden ben ik weggegaan bij mijn ex. tijdens mijn zwangerschap en na de geboorte begon ik de narcistische trekken van mijn ex te zien. Mijn zoon van toen 6 maanden was steeds overstuur als zijn vader thuis kwam. Hij is nooit betrokken geweest bij de opvoeding en vond alles prima zolang hij het niet hoefte te doen. om een lang verhaal kort te maken heeft hij jeugdzorg om mij afgestuurd. 5 jaar later nog veel strijd. Weet nu zeker dat hij narcistisch is. Hij werkt zogenaamd met alles mee wat jeugdzorg zegt. zonder hen krijgt hij nl zijn kind niet weg bij mij. Jeugdzorg schrijft de ene leugen naar de andere op. doet niets aan waarheidbevindingen en bewijsmateriaal willen ze niet zien. De raad van kinderbescherming doet zogenaamd onderzoek? ook vol leugens en kijkt totaal niet naar het kind. Proffesionals willen ze niets van weten,mening van huisarts doet er niet toe, adviezen van school om mijn zoon niet uithuis te plaatsen omdat het zeer goed gaat op school en ik als moeder nauw betrokken ben bij hem doet er ook niet toe. die stukken worden weggelaten uit rapporten. Er moest een onderzoek komen om mij als moeder uit het gezag te zetten en mijn zoon bij zijn vader te laten wonen. dit onderzoek bestond uit 1 gesprek!
een kind waar ik 6 jaar lang full time voor gezorgd heb, word bij zijn vader geplaatst die niets van hem weet en full time blijft werken. word weggehaald van zijn vrienden...zijn school en half broertje. Hij werkt fulltime en mijn zoon gaat naar iesereen toe behalve zijn vader. Hij blijft zijn narsistische spel zeer goed spelen. Mijn gezag heb ik uiteindelijk na 5 maanden terug...nu mijn kind nog.
heeft iemand nog tips? alles heb ik gedaan maar jeugdzorg komt overal mee weg....Het gaat niet goed met mijn zoon maar niemand ziet dat of wil dit zien...

vrijdag 1 december 2017