Hond bijt terug in losloopgebied

4 reacties

Hallo, Liep dinsdag met mijn hoog risico hond. Die absoluut niet vals of gemeen is . Op losloopgebied hij speelde met alle honden in een groep.
1 Hond stond aan de kant een beetje uit te dagen. Opeen gegeven moment beet hij mijn hond in de zij. Mijn hond amerikaanse bulldog beet terug. Hield hem vast in zn nek. Alemaal mensen eromheen natuurlijk hond helemaal in de stress. Slaan op zn hoofd trappen om hem eraf te krijgen. Waren gelukkig 2 verstandige mannen tilde zijn achterpoten op. Hond liet los man liep het water uit met mijn hond. En hij was weer rustig. Iedereen maakte mij overal voor uit. Hoe kun je met zo.n hond hier komen. Nou dus overal voor uitgemaakt. Ze wilde mij zelf slaan. Man van hond belde politie want mijn hond moest afgenomen worden nou ik in paniek. Natuurlik, Ik mijn hond in de auto gedaan om de rust te bewaren..
Mensen maakte zoveel lawaai en stress niet normaal meer. Had gellukig die 2 mannen die bij me bleven. Dus ik netjes wachten op de polite.
Zij stonden al helemaal klaar om de politie op te vangen na een uur kwam de politie. Trouwens hun hond had geen verwondingen. Maar ze moesten volgens hun zo snel mogelijk naar de dierenarts. Uiteindelijk 2 tellen mocht ik me verhaal doen. Nou volgens de politie ben ik schuldig omdat ik een ab heb. Moet ik of mijn vezekering dit vergoeden of niet. Kosten 92 euro da bezoek en tabletjes voor eventueele shock. Mijn hond is 3 dagen van slag geweest word niet over gepraat. Ik helemaal overstuur en bang dat mijn niet gevaarlijke ab afgenomen word omdat hij een uitdagende hond op zn nummer zet.

maandag 14 mei 2018