Middeleeuws marteltuig

1 reactie

Ik heb eens een vraag. Helaas kan ik blijkbaar geen foto toevoegen. Dat had makkelijker voor de beeldvorming over datgene waarom het draait.

Te augustus'16 heb ik zo als juridisch wordt benoemd iemands eigendom wat op openbare grond is gemonteerd meegenomen en weggegooid.

Het gaat om totaal 4meter borderrol van hout. Doorzeefd met schroeven. Dit om katten / honden te weren in zijn tuin erachter. Helaas voor degene zal bewering anti inbraak niet werken daar aangezien het alleen om de hoeken van de tuin gingen en toegang via het midden vrij van gezocht kon worden.

Ik heb dit verwijderd uit morele en sociale principes aangezien het gewoon het daar niet hoort. En mochten dr problemen zijn waardoor je dieren wilt weerhouden uit een tuin. Zijn er genoeg creatieve oplossingen en humaner die geboden worden.

Het verhaal krijgt dus een staartje. Wijkagent te oktober gesproken. En de brave burger zijn 1e aangifte was lachend ontdaan. Wou 400,- schadevergoeding. Voor n stuk afvalhout met honderden schroeven erin. 2e voorstel was dat ik maar paar tientjes moest gaan betalen. Wat ik dus geweigerd heb. Ivm dit een principekwestie te vinden. Maar vorige week een aangifte moge ontvangen wegens eenvoudige diefstal. Van zijn eigendom. Juridische term. Want weet zeker vraag 100 mensen het aanzien van dit item. En we zullen allen denken dat het in de wet wapens en munitie thuis hoort of iets dergelijks. T is een zeer onchristelijk middeleeuws gebruiksvoorwerp. Dat idee geeft het. Een auto fiets van mij part een tuinkabouter .. ja dat vind ik eigendommen. Maar niet 4 meter aan hout doorzeefd met schroeven met de rare gebruikers bedoelingen erachter.

Persoonlijk zit ik nu dus te denken.. aangezien deze held dus toegeefd dat het zijn eigendom is... is het misschien mogelijk ergens in het kader van een millieudilict een wederaangifte te doen.?

Uiteraard komt ook de gedachten op aan aangifte van poging tot dierenmishandeling en poging tot verminking of toebrengen van letsel met voorbedachte rade in mij op om te doen als wederaangifte terug.

Maar als meneer zo stellig claimt dat het zijn eigendom. Blijkbaar met trots. Is dees dan ook niet nu verantwoord tot het laten zien van aankoopnota's.?? Wat ingeval van mij nogal lastig lijkt. Aangezien het een homemade dierenval is van bijeen gesprokkelde schroeven en een rolborder.

Mag te 05 januari mijn verhoor afleggen en wil beetje inschatting maken hoe en wat. Heeft iemand die letterlijk steekje los heeft in de bovenkamer. En een anti sociaal onhumaan marteltuig ontwerpt, wel recht van spreken.? op dat item nog wel zijn eigendom te moge noemen.
Let wel t lag op openbare grond. Gemonteerd tegen de rand van zijn afscheiding aan. Niet zoals een prikkeldraad bescherming aan een schutting..waar veel over te zeggen is..menselijk gezien. Maar Juridisch wel rechten heeft. Zijn geval is de afscheiding een gaashek achter een openbare stenen muur. Die van de gemeente is. Daarop had deze man zijn waanzinnige creatie vast gemonteerd.

Ps ja dr spelen ook kinderen naast. Ziet u al het gebeuren in gedachte.? Ik wel.

Mvg

woensdag 21 december 2016