uit zetten in een scheidsrechters clubje

0 reacties

IK ben al 8 jaar actief als scheidsrechter bij voetbal vereniging Kampong en de laatste 3 jaar draaide we onder een vrijwilligers contract en krijgen dan 1500 euro voor een seizoen . In onze contract staat niet hoeveel wedstrijden wij daarvoor moeten fluiten .
Nu ben ik de afgelopen seizoen een paar keer ziek geweest en nu verwachten ze dat ik 350 euro terug gaat betalen omdat ik niet volgens hun aan de aantal wedstrijden bent uit gekomen . Ik vroeg aan hun wat is de aantal waar jullie uit komen en hebben jullie daar een bewijs van omdat ik heb 100 % bewijs op mijn KNVB lijst waar ik op sta maar daar wouden ze niet naar kijken .( als ik volgens de regels van de KNVB fluit blijft heb ik recht op 51 x 27 euro = 1350 euro en 124 euro reisvergoeding= 1474 euro
Omdat ik dan niet de 350 euro terug betaald en mijn verhaal heeft verteld aan een hogere persoon van Kampong mag ik niet meer uitkomen in de scheidsrechters groep die ik zelf heb opgebouwd mag dit zomaar.

Kort uitgelegd volgens contract hoef ik niks terug te betalen ( zei willen 350 euro zien ) en omdat ze niet naar mijn luisterde heb ik een hogere persoon erbij gehaald en dat wouden ze niet daarom hebben ze mijn er zomaar eruit gezet .

Mijn vraag aan u mag dit zomaar heb ik fouten gemaakt ja of nee.

donderdag 28 juni 2018