Vreemdeling regeld zaken van mijn overleden vader

0 reacties

Mijn vader is op 8 januari 2017 overleden. Hij was getrouwd met zijn tweede vrouw die ook is overleden. Die tweede vrouw had een stiefzoon.
Die stiefzoon die tijdens de dementie van mijn vader zich uitermate bemoeid heeft met mijn vader. Hij heeft mijn vader vervreemd van de eigen familie. Ik ben de dochter van mijn vader. Ik kreeg geen grip op de situatie, mijn vader vond hem geweldig en als ik zei dat de stiefzoon alleen op jacht was op geld werd hij boos. Op zijn verjaardag wilde ik hem bellen maar kreeg geen gehoor. Ik heb een mail gestuurd naar die stiefzoon en kreeg doodleuk te horen dat mijn vader met een gebroken heup in het ziekenhuis had gelegen en nu in het verzorgingshuis zat, zonder dat ik iets wist, meneer zei trouwens nooit iets terwijl hij zich contact persoon noemde. Maar op 8 januari belde hij mij op om mij te vertellen dat mijn vader was overleden. Heel laat werd ik bericht, kon hij even daarvoor een uitvaart ondernemer bellen. Toen ik bij mijn vader was om afscheid te nemen. Had de leuke stiefzoon even geregeld dat hij opdrachtgever was. Het bloed steeg naar mijn hoofd van woede ik had niets in te brengen. Ook kwam ik erachter dat hij mij onterft heeft. De truc mijn vader verder laten dementeren en zeggen dat je een testament ondertekend voor stiefvader. Maar in werkelijkheid had mijn vader voor onterven getekend.
Mijn vader had mij namelijk wel een erfenis nagelaten, maar daar heeft die stiefzoon dus even een stokje voor gestoken. Ook heeft hij foto's van mij en mijn ouders die liggen al waarschijnlijk op de vuilnisbelt. Zonder die terug te geven. Omdat ik onterft ben heeft die gek alles. En dat op een smerige manier gekregen.
Ik heb bij allerlei instanties al aangeklopt maar niemand geloofde me echt. Zelfs de advocaat zat alleen te kijken naar dat testament, zonder iets te doen. Kan hier nog wat aan gedaan worden tegen deze oplichter.

zaterdag 4 maart 2017