Lastig gevallen dmv valse aangiftes ed

0 reacties

Ik word nu al ruim 1, 5 jaar lastig gevallen door diverse mensen. Op een of andere manier doe ik in hun ogen alles verkeerd. Een normaal gesprek kan niet. Ik heb zelf een hond en ze doen er vanalles aan om deze bij mij weg te halen.
Even een kleine bloemlezing.
Maart vorig jaar honden vergiftigd met medicijnen. Gelukkig er vroeg bij en leven nog. Melding bij politie gedaan, moeten nu nog langskomen.
Toen dat niet werkte was mijn duitse herder in eens heel erg vals. Zou vele honden hebben gebeten Zelfs doodgebeten. Helaas voor hun, kunnen bestrijden doordat ik dagelijks met vele andere mensen loop en hun honden. Deze hebben kunnen weerleggen dat ik op bepaalde tijdstippen niet heb gelopen waar een hond zou zijn gebeten.
In augustus vorig jaar kwam ik terug van een wedstrijd met mijn hond. Politie aan de deur. A daar bent u eindelijk. U heeft nu wel langgenoeg verstoppertje gespeeld. We komen uw hind in beslagnemen ivm doden van diverse schapen. Getuige hebben u gezien en ons gebeld. We zijn al 9 uur opzoek naar u.
Ik, sorry maar mijn hond kan het niet geweest zijn want ik kom net uit Made. Daar vanaf 7uur tot nu geweest ivm wedstrijd. Politie tuurlijk mevrouw en dat moeten wij geloven.
Ik kijk hier certificaat en hier alle nummers van mensen die erbij waren. Ze hebben toen iedereen afgebeld en moesten toen afdruipen. Al die tijd zat mijn hond keurig netjes aan de voet naast me. Heeft zeker twee uur geduurd voordat ze eindelijk echt overtuigd waren van zijn onschuld. Wilde toen aangifte doen wegens valse beschuldiging, maar hier hadden de heren gen tijd voor.
Nu hebben ze weer wat nieuws gevonden. Ik mishandel nu mijn hond weer. Zou hem aftuigen met een stok en ze hebben heel veel medelijden met hem. Dus weer politie aan de deur
Ik heb nu vanalles geprobeerd maar wat ik ook doe ik krijg gezeik. Laat ik mijn hond zwemmen, is het zielig want water is zo koud. Laat ik hem kort uit, dan laat ik hem niet genoeg uit, laat ik hem lang uit dan is dit weer zielig omdat het te lang is. Speel ik met hem dan sla ik hem. Gromt hij tijdens spelen met andere hond, is hij vals.
Aangifte kan ik volgens politie niet doen omdat ik geen bewijs zal hebben. Ik weet precies wie het zijn en ook hun adressen.
Ook politie is niet helemaal ok. Ben een keer staande gehouden op de parkeerplaats van een begraafplaats. Ik voelde me toen heel erg klein en aangevallen. Respectloos vond ik het. Moet ik hier ook iets aan doen of niet. Ze wilden weten hoe het met me ging. Sorry maar sta niet voor me lol bij begraafplaats.
Kisschien dat jullie ideeen hebben om deze mensen en politie een keer van me af te schudden. Wordt een klein beetje gek. Niet goed voor mij maar ook niet voor mijn hond. Hij voelt mijn spanning en reageert hierop door moeilijk te eten.

zaterdag 1 juni 2013