met handen in het haar!!

1 reactie

Ik ben een vrouw van 31 jaar en zit in de ziektewet door mijn nu exwerkgever. ik heb bij iss gewerkt als schoonmaakster. afgelopen april 2012 werd mn contract niet verlengd wegens overbezetting?! terwijl ik 100% zeker weet dat dat niet de reden is. namelijk omdat ik in 2011 nov tm feb ziek was wegen rugklachten.

ik ben toen op terapeutische bassis gaan werken tot april en daarna werd mn contract niet verlengd.

ik heb toen 2 maanden in de ww gezeten en daarna weer in de ziektewet. mijn salaris is zodanig laag dat ik er gewoon van moet huilen samen met mijn rugklachten die ik heb opgelopen tijdens het werk.
tevens heb ik nog steeds recht op mijn reiskostenvergoeding alleen elke x zeggen ze ja je moet je salarisstroken opsturen vanaf2010 en dan gaan we het na kijken ze sturen me vanhet kastje naar de muur.

ik ben nog steeds onder behandeling bij een arts in het ziekenhuis en krijg fysiotherapie maar dat mag niet baten, de arts spreekt van ziekte van boeck maar ik hoop het niet tot nadere onderzoeken.

kan ik mijn exwerkgever aanklagen wegens de opgelopen klachten? ik was altijd gezond en had grote toekomstplannen qwa werk ik ben namelijk hbo afgestudeerd als maatschappelijkwerkster.

ik weet nu niet wat ik nu moet doen, wie kan mij helpen???

gr sonja

woensdag 5 december 2012