lastige klant

2 reacties

Hallo,

Ik heb een vraag.
Ik heb een eigen bedrijf in het organiseren van kinderfeestjes.
Ik heb nooit klachten maar bij 1 familie wel.
ik heb daar een make-up feestje en fotoshoot gegeven en alles was goed gegaan en ze vonden het erg leuk.
De foto's die ik daar heb gemaakt zou ik een paar weken later bewerkt toesturen.

Ik heb de foto's een week te laat aangetekend verzonden. De familie bleef beweren dat zij ze niet gehad hebben terwijl er ontvangen stond met de track and trace code. Toch heb ik de foto's nog een keer afgedrukt en verzonden.
Ze bleven me ook vervelende smsjes en mails sturen en ineens was niets meer goed. Het was ineens geen leuk feestje en ze hebben me uitgescholden en soort van bedreigt. Met soort van bedreigen bedoel ik de smsjes en telefoontjes waarin ze zeiden; ik weet precies waar je woont, ik weet alles van je en als je dit of dat niet doet dan maak ik slechte reclame

Ik dacht er dus vanaf te zijn toen ik het voor de tweede keer aangetekend had verzonden maar helaas waren ze niet thuis en had de postbode het pakketje met foto's blijkbaar bij hun buren afgeleverd. diezelfde buren zijn die avond op vakantie gegaan en ik kreeg daarover weer de volle laag.
Kon hier uiteraard niets aan doen.
Toen ze de foto's kregen van de buren waren de foto's ineens niet mooi. Ik had ze allemaal al meteen na het feestje gemailr en toen vonden ze ze nog prachtig.
Ik doe die fotoshoot vooral voor mensen die zelf geen goede camera hebben en omdat ik ze leuk kan bewerken.
Het is niet proffesioneel gemaakt want ik ben geen fotograaf en dit heb ik ook aangegeven van te voren.
Ik vraag ook maar €20,- voor de fotoshoot, het afdrukken van 14 foto's en het bewerken.

Op dit moment eist ze €50,- terug van me. Terwijl het feestje in totaal €70,- gekost heeft voor haar. De kinderen hadden het naar hun zin ze hebben nog gratis een glittertattoo van me gekregen en een cadeautasje.
ben ik niet van plan terug te geven. Mijn probleem is nu wel dat ik altijd een cadeaubon van €10,- geef zodat de jarige nog een keer opgemaakt kan worden door mij.
Nu zeggen ze dus dit: ik wil €50,- terug en anders kom je maar gezellig langs om mijn dochter op te maken want ik heb nog een cadeau bon van je.......
Ik voel me er niet prettig bij om daarheen te gaan omdat ik het gevoel heb dat ze me misschien iets doen.
Wat kan ik hieraan doen? Ze smsen telkens dat ze alles weten van me zelfs de naam van mijn vriend. het is erg intimiderend.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Groetjes,
Annabelle

vrijdag 12 april 2013