Ondeugelijke schilderwerken

0 reacties

Na jaren troubles met de DCW schilderwerken, na verfen afbladeren etc etc, hebben we hulp ingeroepen van de DAS en deze heeft een adviesbureau Krul voor supervisie gevraagd.
Alles goed gekeurd door het adviesbureau ondanks onze bedenkingen verteld dat het iedere keer na een bepaalde periode afbladerd, maar nee oke alles goed en dus betalen.
Nu 4 maanden later alle verf laat los en het ziet er niet uit, erg teleurstellend en we hebben hier geen woorden voor.
wederom kontakt opgenomen met de DAS, deze geeft aan niets meer voor ons te kunnen betekenen, dus naar Krul Adviesbureau, deze geeft aan nieuwe zaak. NEEN, is geen nieuwe zaak, is oude zaak die in herhaling valt. na nog meerdere mails gestuurd te hebben geen reactie meer van Krul ondanks dat ik moest aangeven van de DAS dat het ondeuglijk was beoordeeld.
Al met al om te huilen, haal je er juridische bijstand bij, een adviesbureau gepecialiseerd in schilderwerken want dan zitten we safe, niet dus!

Heeft u een advies voor ons, want naar ik neem aan heeft men toch een bepaalde tijd dat de verf moet blijven zitten?
Er is sprake geweest van groot onderhoud in een 10jarig kontrakt wat altijd zeer stroef heeft verlopen daar wij aangegeven hebben aleer ze de verf erop doen er toch moet worden geschuurd, ontvet etc?? Maar dat hoefde niet was een nieuw soort verf op de markt volgens de DCW schilders.

iemand nog tips?

vrijdag 18 mei 2012