Smaadschrift, laster en privacy schending - YouTube

0 reacties

Hallo ik open deze topic omdat ik me totaal niet meer veilig voel op internet en goed advies zoek.

Op YouTube ben ik vanaf 2007 partner, ik verdien daar ook mijn inkomen mee. Deels heeft dit met boeddhisme te maken. Ik kwam een gebruiker tegen uit Canada waarmee ik samen wou werken. Helaas heeft dat niet lang geduurd.

In totaal heeft deze gebruiker 8 video's over mij gepubliceerd die Smaadschrift, laster en privacy schendingen bevatten. Hieronder volgt alle beschuldigen achter elkaar:
"Ik ben geen boeddhist, ik zou mensen laten geloven dat ik een boeddhistische organisatie heb, ik ben een oplichter, ik ben een meester oplichter, ik maak misbruik van het boeddhistische geloof, ik ben schuldig aan plagiaat"

Hieronder volgt alle privacy schendingen achter elkaar:
"Zakelijk correspondentie met een organisatie, correspondenties, Volledige e-mail adres vermeldingen, Volledige naamsvermeldingen" ~dit gekoppeld aan Smaadschrift en/of laster.

YouTube:
Op alle video's heb ik een melding van gemaakt, soms 3 verschillende meldingen onder 1 video. Tevens is de gebruiker ook gemeld bij YouTube. YouTube heeft op alle fronten dus Smaadschrift, laster en privacy schending mijn klachten afgewezen.

Probleem:
Youtube is een product van Google, zodra er naar mijn gegoogled word denk bijvoorbeeld toekomstige sollicitaties dan zullen ze dat gauw ontdekken.

Wat moet ik doen? Wat kan ik doen, want hij komt uit Canada.
YouTube is ook geen optie, want die ziet het niet als een probleem. YouTube heeft mij inmiddels een enquête verzonden wat ik van hun customer service vond?

zaterdag 12 oktober 2013