benoemd in testament en toch geen erfgenaam van mijn eigen vader ?

3 reacties

mijn vader heeft een testament gemaakt . erfstelling A) ik benoem mijn vrouw en mijn 5 kinderen uit de tweede huwelijk tot erfgenamen.
B) mijn kinderen en afstammelingen: worden ook aangeduid: met mijn overige erfgenamen.
Nu ook de tweede huwelijk is ontbonden.
onder de ontbindende voorwaarde stelt hij dat als zijn huwelijk is ontbonden of een verzoek is gedaan in dat geval benoemd hij tot erfgenamen:
mijn kinderen, tezamen en voor gelijkedelen. nu de hoge raad heeft geoordeeld dat alleen zijn 5 kinderen uit de tweede huwelijk erfgenamen zijn. en niet de eerst drie kinderen. kan dit ? . heeft dan niet de hoge raad mijn en dat van mijn twee zusjes, de rechten geschonden ?. de notaris heeft het op papier gezet, en de hogeraad heeft weet / kan niet begrijpen waarom zo gehandeld. mijn geboorte ackte is pas in 2004 omstreek pas op genomen ik Den Haag
wist niet dat ik er verzoek voor kon indienen bij de gemeente Den Haag. maar Suriname is onafhankelijk geworden in 1975, ik en mijn zusjes zijn geboren voor de onafhankelijkheid. dan blijf ik toch mijn rechten behouwden. graag uw hulp ik snap er niks meer van, maar mijn sins is dit een dwaling.
kan iemand mijn adviceren hoe verder.

anand71@live.nl

maandag 21 maart 2011