uitkoop van halfzusters lukt maar niet...

1 reactie

Mijn vader is in 2001 overleden.
We willen nu van ons ma haar huis een kangoeroewoning maken.
Dit is allemaal mogelijk, alleen proberen we sinds begin augustus de vier dochters van mijn vaders kant uit zijn eerste huwelijk uit te kopen..
We hebben hun nooit gekend en liggen ook in proces omdat ze blote eigenaar zijn maar weigeren mee te betalen aan herstellingswerken.
Ze gaan er wel mee akkoord voor een uitkoop maar we wachten al een anderhalve maand op een tegenexpertise van de schatter die maar niet komt. Met 1 van de zusters heb ik al enkele malen contact opgenomen en hun advocaat is ermee bezig voor een schatter te regelen maar ondertussen nog altijd nietsvernomen.. hun adovcaat krijg ik ook niet te pakken.. dus ik raak maar geen stap vooruit en wordt er moedeloos van om bij wijze van spreken te smeken om hun te mogen betalen.
Het dak moet ook eind van jaar geïsoleerd worden.. en ik had graag in maart willen starten met de verbouwing maar ik kan niets doen zolang zij geen compromis tekenen.
Wat ik moet doen.. ik weet het niet meer.. van verschillende notarissen of advocaten krijg ik tegengestelde antwoorden, dat ze zelfs mogen weigeren om uitgekocht te worden.
Weten jullie hier meer over of tips?
Bedankt,
Roos

maandag 12 oktober 2015