Vader overleden en vriendin houdt spullen achter

1 reactie

Onze vader is op 21 januari 2014 geheel onverwachts overleden, mijn broer en ik hebben hem thuis gevonden wat een vershrikkelijke klap heeft gegeven en nog doet. Totaal niet te begrijpen.

Alleerst hebben wij benificiar aanvaard ivm met eigen inderneming dus moeten nu alles in kaart brengen voor eventuelen schulden ect.
Onze vader ad twee huurhuizen waarvan een op beiden namen staat/stond, het huis oo beiden heeft onze vaders vriendin (geen samenlevingscontract of iets dergelijks) oo haar naam gezet en dit is oke maar zeer kort na het overlijden heeft zij een advocaat ingehuurd ivm boedel ect. De meeste spullen die daar in het huis staan zijn van mijn vader en dit kunnen we ook aantonen. Nu is het zo dat er een computer staat en die moet op de boedellijst komen, nu heeft onze vader deze computer zakelijk gekocht en zij beweerd da ze deze kado heeft gekregen, wij weten inmiddels dat dat niet kan, nu hebben we van de week een email gehad van haar advocaat met de mededeling dat deze computer ineens gestolen is in het Park???? Is die computer vanzelf naar het park gelopen?? Zij wist toch dat dez conputer niet van haar was, hoe kan zij dan met deze computer naar buiten gaan????? Kunnen wij aangifte doen van verduistering of heeft ze een hele slimme advocaat (deze heeft dit naar alle waarschijnlijkheid ingefluisterd) wij komen uiterraad niet in deze woning om het te controleren. Het kan toch niet zo wezen dat dit zomaar kan?? Plus staat er in de zakelijke admintsratie dat zij een lening heeft gehad van E 1000,- en zij zegt gewoon neehoor is niet waar, oke dus hier is de kous meeklaar? Haar advocaat heeft gezegd wij zeggen niets mee en anders sleep je ons maar voor het gerecht maar mijn kosten dien ik ook in bij de rechbank. Nu hebben wij het geld niet voor een advocaat, we hebben allebei een gezin met kinderen die nog klein zijn en wij werken dus moeten dus de volle pond betalen.

Hartelijk dank voor de reactie's

zondag 16 maart 2014