Wat kan ik verder doen?

1 reactie

In 2008 heeft mijn zwager op eigen houtje de bank afschriften uit het huis gehaald van mijn moeder. In 2010 is alleen mijn zus via de rechter aangewezen dat zij alleen bewindsvoerder werd. In Juli 2011 in mijn moeder overleden

Mijn zwager, die nooit enige gerechtelijke bevoegdheid als bewindsvoerder of mentorschap heeft ontvangen, heeft zich daar zodanig mee bemoeid onder het excuus dat mijn zuster het niet meer aan kon. Hij heeft ook een notaris aangesteld die contact met mij heeft opgenomen over de verdeling van de erfenis.
Er was in het verleden al een andere notaris aangesteld maar die wordt nu niet meer gebruikt omdat mijn zwager destijds niet zijn belangen kon doorvoeren. Zodoende heb ik begrepen dat hij daarom een andere notaris heeft genomen. Bij deze notaris vroeg ik om inzage van de bankafschriften van de afgelopen jaren van mijn overleden moeder. De notaris zegt dat die er niet meer zijn.
Er word ook gesproken over 1 gouden ring, terwijl er meer sieraden waren.
Ik heb dus ook gevraagd waar die zijn gebleven. Onlangs ontving ik bericht over de verdeling maar er word niet gesproken over de bankafschriften en de sieraden. Wat kan ik nu nog ondernemen zodat ik inzage kan krijgen in de bankafschriften van mijn overleden moeder, en dat alle sieraden boven water komen?

zondag 4 december 2011