Aanhanger

2 reacties

Onze aanhanger staat nu 1 jaar geparkeerd op een openbaren parkeerplaats achter onze woning daar staan meerdere woningen die aan sluiten op die parkeerplaats ongeveer 30 stuks er is altijd ruimte genoeg ook in de weekenden en feestdagen zijn er parkeerplaatsen vrij.
Nu is de wijk parkeer wachter een paar keer bij ons aan de deur geweest dat er een klacht is binnen gekomen de klacht luid, er is een bewoner die last heeft van het aanzicht, maar aangezien er allemaal poorten en muren staan kan niemand die van uit zijn tuin zien staan de parkeerwachter kan er niets tegen doen het word anoniem gemeld maar wij moeten toch de aanhanger daar weg halen. Mijn man heeft de aanhanger nu drie maanden lang om de drie dagen de aanhanger twee of drie plekken verder of dichter bij gezet. Niemand heeft er last van onze auto parkeren wij zelf voor de deur zodat wij geen twee plaatsen innemen.
Velen mede bewoners snappen er ook niets van want iedereen weet dat die aanhanger van ons is en met regelmaat uitgeleend aan een medebewoner.
Nu hebben wij een maand de tijd gekregen om een stalingsruimte te zoeken anders krijgen wij alsnog een bekeuring.
Ik vind dit zo raar de aanhanger is niemand tot last.
Zelf hebben wij al naar verschillende artikelen gezocht maar komen daar niet goed uit.

Ik ben benieuwd naar de reactie.

woensdag 12 februari 2014