Bezwaar tegen uitritvergunning maken

3 reacties

Misschien dat iemand mij kan helpen met het volgende

Bij ons in de straat heeft vroeger een autogarage gezeten. Daarvoor is terecht een uitritvergunning verleend. Deze vergunning is in 1934 verleend en volgens de gemeente Den Haag nog steeds geldig tot de eigenaar van het pand de vergunning afzegt.
Sinds enkele maanden zit er een winkel is waarbij het dus niet nodig is om een uitritvergunning te gebruiken. Nog sterker het is niet eens mogelijk om een auto/motor daar naar binnen te rijden want er staat een grote balie in de weg.
Nu hebben we in onze wijk een grote parkeerdruk en voornamelijk s'avonds is dit een probleem. Doordat de eigenaar van dat pand nu iedereen wegjaagt kost dat 2 tot 3 parkeerplaaten waar nooit gebruik van gemaakt wordt. Hij gebruikt deze plekken enkel voor klanten om te parkeren maar daar is geen uitritvergunning voor bedoelt lijkt mij.

Nu wil ik bezwaar hier tegen aantekenen of een nieuwe toetsing van de vergunning maar weet niet welke wegen ik moet bewandelen en of het zin heeft. De gemeente Den Haag heb ik al gecontact maar die konden mij ook niet helpen.

vrijdag 19 november 2010