Parkeervergunning in ingetrokken.

4 reacties

Hallo allemaal,

De gemeente Enkhuizen heeft sinds 1 Januari 2010 parkeervergunningen ingevoerd voor de binnenstad, wij wonen echter sinds sinds 16 augustus 2009 in een huurwoning in de binnenstad.

Toen de gemeente Enkhuizen de parkeervergunningen invoerde kregen wij een brief dat wij geen vergunning zouden krijgen omdat we een parkeergelegenheid hebben in ons appartementen complex a 63 euro per maand.

Nadat we hadden aangetoond dat we geen parkeerplek in het appartementen complex huren omdat we dat te duur vinden. Een parkeervergunning kost rond de 25 euro per jaar, terwijl een parkeerplek in ons appartementen complex 63 euro per maand kost. Heeft de gemeente Enkhuizen ons alsnog een parkeer vergunning verleend.

Echter na controle van de gemeente in december 2011 zijn ze tot de conclusie gekomen dat deze parkeer vergunning ten onrechte is verleent en hebben ze hem ingetrokken.

Nu mijn vraag kan die zomaar ?

We woonden al in het appertementcomplex voordat er parkeervergunningen waren als we geweten hadden dat we nog 63 euro extra voor de auto moesten betalen hadden we het appartement waarschijnlijk niet gehuurd.

Mensen verderop in de straat kunnen ook een parkeerplek in ons appartementen complex huren maar hebben ook recht op een parkeervergunning. Wij hebben die keuze niet en moeten 63 euro per maand betalen voor een parkeerplek of buiten de stad parkeren. Wij gingen er altijd van uit dat iedereen in Nederland gelijk behandelt word.

De parkeerplekken in ons appartementen complex worden verhuurd door de woondiensten die geen onderdeel uitmaken van de gemeente.

Dank jullie wel voor het lezen!!!!

Bas

zaterdag 7 januari 2012