Parkeren langs uitrit / inrit

1 reactie

In onze straat is er een in- uitrit naar een woonwijk toe die achter onze woningen ligt. Nu kregen wij onlangs de melding dat de gemeente een gele streep van 6 meter wil gaan plaatsen aan beide zijdes van de in- uitrit in verband met de verkeersveiligheid voor de auto's die uit de woonwijk komen.

Helaas is er in onze straat een parkeerprobleem. Te weinig parkeerplaatsen aanwezig voor het aantal huishoudens dat er wonen. Hierdoor hebben wij bezwaar gemaakt tegen de plaatsing van de gele streep, deze kost onze straat namelijk bijna 4 parkeerplaatsen. Wij hebben als bewoners van onze straat de gemeente een aantal alternatieve aangeboden waarvan wij denken dat een prima oplossing zal zijn: - plaatsing van spiegels, zodat het zicht op de straat verbeterd - voortuin van betrokken huizen als oprit gaan gebruiken, zodat het zicht beter zal zijn. Tot op heden vind de gemeente dit zelf geen passende oplossing.

Onze straat is een 30 km straat waar helaas te hard wordt gereden en als sluiproute wordt gebruikt door groot vrachtverkeer. Helaas wordt daar vanuit de gemeente ook geen gehoor aan gegeven en geven ze ook al dat er voldoende parkeerplaatsen zijn in de straat.

Enige reactie wat we wellicht nog kunnen doen zou prettig zijn.

maandag 7 december 2015