regelement / wetgeving parkeergarage ?

1 reactie

Goedemorgen iedereen,
Om te beginnen, ik ben een vrouw die graag gelijk heeft. Zo wou ik zoals gewoonlijk vanochtend parkeren in de parkeergarage. Natuurlijk wil ik zo dicht mogelijk bij de uitgang parkeren, scheelt lopen. Helaas stond dat gedeelte vol, ik dacht.. dan parkeer ik wel op de 2e verdieping, helaas dacht de parkeergarage daar anders over. Er stond een bord met 2e verdieping gesloten ( als het drukker word gaat die open). Ik ben van mening dat als ik het betaald voor een parkeerbewijs in de parkeergarage, ik overal in de garage mag parkeren.. dus ook op de 2e laag.
Meneer de parkeerwacht, die volgensmij z'n koffie nog niet had gehad, kwam boos aanstormen en vertelde mij dat als dat bord er staat.. ik verplicht ben me aan hun regels te houden. Dus om 7u in de ochtend stond ik daar een discussie aan te gaan, dat ik van mening ben dat als ik een parkeerbewijs heb van de parkeergarage, ik dus ook op de 2e laag mag parkeren ondanks hun regels. En als ik mijn koffie om 7u in de ochtend nog niet heb gehad.. ja dan ben ik ook een best pittig ding. Uiteindelijk toegegeven dat ik wel op de eerste laag zou gaan parkeren maar dat ik er nog op terug zou komen of hij gelijk had.
En inderdaad, hier heb je weer je dagelijkse dosis aan onzin maar toch wou ik graag weten of ik of hij nou gelijk heeft.
Heb ik met parkeerbewijs toegang tot beide parkeerlagen.. betaal daar ook voor. Of moet ik me houden aan hun regels als er een bord staat aangegeven met niet parkeren op 2e laag?

Alvast bedankt iedereen

dinsdag 7 april 2015