aanklagen wegens laster ?

1 reactie

Mijn moeder heeft in 2008 een tv gekocht bij Neckermann voor 300 euro...gelijk betaald via acceptgiro nu 3 jaar later krijgt ze nog steeds aanmaningen, incassobureau`s etc het bedrag was eerst opgelopen tot over de 600 euro echter nu weer ander incassobureau en het is weer gedaald naar 570 euro.

Diverse malen, gebeld met Neckermann kopie bankafschrift opgestuurd, ook aan de persoon die het incassobureau vertegenwoordigd meerdere malen een kopie bankafschrift meegegeven, het houdt echter niet op !!
Mijn moeder wordt 75 jaar en schiet iedere keer als er weer een brief van het incassobureau of wanneer er weer een persoon aan de deur staat helemaal in de stress..
Hoe is het toch mogelijk dat incassobureau`s zo slecht werken alsmede de administratie van Neckermann en dat ze weinig of niets doen met de aangeboden informatie...

We hebben mijn moeder nu maar geadviseerd om zich niet meer druk te maken, en hopen dat Neckermann nu juridische stappen onderneemt, waardoor wij kunnen aantonen dat we alles gedaan hebben om dit "administratieve foutje" ongedaan te maken, en tevens bovenstaande firma met een passend excuus te laten komen voor alle stress die ze veroorzaakt hebben.

Iemand nog suggesties om deze ellende te laten stoppen ?

vrijdag 2 september 2011