Door de politie op de snelweg gefotografeerd?

0 reacties

Dag,

Vanmiddag reed ik vanuit Amsterdam naar Almere en was zoals gebruikelijk vrij druk op de weg maar kon toch redelijk doorrijden.

Op een gegeven moment hoorde ik in de verte een politie auto die passeerde mij en ik dacht nog goh die heeft haast! In de verte zag ik de borden boven de snelweg op 70 en later op 50 springen en dacht nog hmmm de politie kan nu ook niet meer doorrijden...

Even later kwam de markering boven de weg met een pijl naar rechts.. het was druk zag nergens een mogelijkheid om in te voegen auto's op de rechterbaan kijken strak vooruit en geven je geen kans om in te voegen.. Voor me reed een grote Audi en die kreeg wel de kans om in te voegen goh dacht ik daar moet ik ook naar toe.. maar nee kreeg geen kans een aangezien er een auto achter me reed zowat op mn bumber zag ik ongeveer 100 M verderop voor de rode kruis een klein gaatje en reed er snel naartoe voordat die ook weg was.. (maar niet zo snel dat het een overtreding was ofzo denk dat ik ongeveer 40 reed?)

Toen ik netjes had ingevoegd zag ik iets verderop 50 M? De auto van de politie met zwaailichten staan en de politie mannen deden snel hun gele jasjes aan en stonden achter zo'n oplegger ding. Ik keek naar de politie toen ik zachtjes voorbij reed om te kijken wat ze aan het doen waren (was file vorming dus reed niet express langzaam) en terwijl ik de politie passeerde maakte 1 van de agenten een foto van mn auto!! Ik was helemaal flabbergasted!!

Waarom zou de politie van mij in hemelsnaam een foto maken?? Was het omdat ik niet gelijk naar rechts ging? Maar er was geen plek?

Was het omdat er een kruis was maar ik voegde voor het kruis in.. ik weet het niet hoe langer ik hierover denk hoe meer horor scenario's ik in mn hoofd haal..

Ik hoop dat er iemand is die hier misschien een antwoord op heeft of enig idee waarom er een foto is gemaakt...

Ik maak me zorgen.. en ben net 2 dagen geleden begonnen met werken zit financieel aan de grond en om nu weer een boete te krijgen vanwege?? God mag weten wat komt nu echt echt niet goed uit...

Please Help!

vrijdag 20 mei 2016