Verduistering of toch civiel?

2 reacties

Mijn vraag is na weg gestuurd te zijn van het bureau om aangifte te doen van verduistering omdat het een civiele kwestie betreft, is mijn scooter staat op mijn naam ik heb hem cash betaald bij de vorige eigenaar maar hij stond na beeindigen van de relatie nog bij mijn ex partner in de schuur. Nu komt het volgende ik krijg hem niet meer terug. Ik heb alle papieren in huis maar krijg op geen enkele manier mijn eigendom terug. Politie wil niks doen. Ik heb niks uitgeleend of iets dergelijks ik was toen alleen niet in staat om ook mijn scooter mee te nemen.
Wat kan ik nu doen, na aanleiding van het telefoongesprek wat ik heb gehad met 0900 8844 heb ik een uiterste datum opgegeven die inmiddels al weer is verstreken, als daar niet aangehouden werd zou ik aangifte kunnen doen van verduistering. (deze datum heb ik via een whats app bericht die is aangekomen door gegeven)
Mijn vraag is dit lijkt mij een verduisterings zaak omdat de scooter ook bereden word door die gene en de scooter word toe geeigend door die persoon

woensdag 9 oktober 2013