Walgelijke leugens Politie Alblasserdam,corruptie!! Tevens oproep!!

Opgelost!
5 reacties

Goedenavond,

Eerst het verhaal. Ik woon nu ongeveer 22 jaar in een flat, nimmer geen toestanden met buren.
Sinds een paar jaar een bovenbuurman waarvan ik overlast heb (ik slaap elders in een andere kamer op een matras op de grond), woningbouw deed daar overigens niets aan.
Buurman heeft de zaak omgedraaid en de politie op mijn dak gestuurd.
Dat was eind februarie 2015. Er werd aangebeld, de politie stond voor de deur. Ik zou met deuren geslagen hebben.
Wat dus niet zo was, sterker ik lag al op me matras dus op ''bed''. 2 nogal arrogante agenten, dat had ik wel door. Ze vroegen mij legitimatie en ik die van hun, die van mij kregen ze direct maar ik die van hun niet, die weigerden ze te geven. De deur dicht, maar ik was op me hoede en zag door het keukenraam dat het busje er nog stond. Ik deed de lichten maar uit en opeens (na paar minuten) keihard gebonk op me deur. Weer die 2 agenten. Ik had geen tijd om wat te zeggen, ik werd direct in de handboeien geslagen (ja echt!!!), en ik moest mee, ik wilde niet op me sokken en de agenten en zocht naar me slippers, 1 agent deed een jas over mijn schouder. Wat gebeurde er?? Bizar!!!
Ik moest in het busje met dus handboeien om, en de agenten hadden grootste lol voorin, het leken wel een stelletje pubertjes. 1 zei sarcastisch ''zometeen ook nog even vingerafdrukken doen''. Ik zei ''oh dat is prima hoor'' (ik wilde erna nog zeggen '' je mag me dna wel'' maar dacht laat maar). Ik was vrij rustig, alleen ik heb dieren thuis dus dacht wel ''waar gaan wij heen''. Onderweg stopte het busje, 1 agent rookte even een peukie. Ik werd vervoerd naar Yulius. Daar aangekomen even een bakje thee en gesprek en ik kon weer mee terug (was hoogstens een 20 minuten), niets aan de hand dus met mij. Op de terugweg waren de agenten in een minder goede bui, en vrij stil. Toch kon 1 agent het niet nalaten te zeggen bij hier voor me deur ''als wij weer moeten komen nemen wij je weer mee''. Ik zei ''prima hoor''.

Vervolgens heb ik een klacht ingediend. En...toen wat ik las, .....deed mij mijn teennagels spontaan krullen, en die staan nog in krul!!

Ik zou met deuren geslagen hebben, en gebonst (ahum dat waren dus de agenten zèlf op mijn deur!), ik zou gegild hebben. Gillen en alles : LEUGENS.
Ik heb niet gegild, en dus niet met deuren geslagen. Als er daarna een klacht van een buur kwam over ''een bons'' dan was dus ìk het niet maar: de agenten zèlf!!
Het is ècht, mensen, tè bizar te voor woorden wat een leugens ik las door deze 2 agenten.

Ik zou ......ahum...mijn gordel losgemaakt hebben en met mijn blote achterwerk tegen het tussen schot gewreven hebben onder luid gelach...
Ja echt!! Lachen is niet iets waar ik aan dacht toen ik met die corrupte lui mee moest, wel waar ik aan dacht dus: mijn dieren.
Het is wel erg knap als je geen handboeien gewend bent (trouwens een paar dagen last van me pols gehad daardoor, de handboei was denk ik te klein!!), en dan een gordel losmaken en dan in een gammele politie autobus je eigen òmdrààien en dan nog eens met handboeien om (in een rijdende bus die ook door bochten gaat!!) mijn broek naar beneden en dan (niet proberen te vallen: ik ben overigens geen circus artiest ;-) !!) als...hmm toch wel ik als tamelijk preuts persoontje mijn achterwerk laten zien aan 2 wàlgelijke agenten!!!!
Vervolgens schrijven ze dat mijn kleding onder de kattenstront was, en mijn huis bevuild was.

Het is allemaal te gestoord voor woorden.
Ze zijn namelijk: niet eens verder geweest dan...de gang!! (maar ze hebben wel mijn katten gezien dus denk ik).
Daarnaast lag ik al op mijn matras, en ook yulius kan beamen dat er echt geen kattenstront of iets aan mijn broek was, immers hun hebben mij gezien, en ik kon ook direct weer mee. Waarom ze mij daar brachten is dus ook onduidelijk en erg associaal.

Het zijn misselijk makende, zeker vernederende notoire leugens van deze 2 agenten.
Politie zei me aan de telefoon, ''nee politie mag niet liegen ze hebben een eed gezworen''.
Maar...hoeveel mensen gaan niet naar de kerk en ondertussen naar de hoeren??
Zegt dat wat?? Een eed afleggen is wat anders dan: het ook dòèn.

Ik ben kort daarna naar de buren bij mij naast (grenzend aan mijn woon en slaapkamer) geweest.
En hun zeiden ''nooit nimmer geen last van mij te hebben ervaren''. En ze heeft dat bevestigd met een briefje met handtekening.
Yulius kan beamen ik voor noppes daar heen werd gebracht, en ik weet zeker ze dat ook willen doen.

Profiel van deze 2 agenten:
1 van Marokaanse/Turkse afkomst, ongeveer 1.75cm lang, donker haar, getint, en bruine ogen.
2 van Nederlands/westerse afkomst, langer dan 1.80cm, midden bruin haar, blanke huid, en bruine ogen.
Werkzaam: district Alblasserdam/Dordrecht.

Ik zou haast zeggen: OPSPORING VERZOCHT!!

Ik ga nu verder met de Ombudsman. Want ik vind dit ècht nìet kunnen, en dit kan ook niet.
Zulke onpasselijke leugens, en dan nog wel door de Politie die dus burgers behoort te beschermen.
Ik heb flink gegoogelt, op ''Politie en Corrupt'', en daarnaast ''Poltie en Leugens'', en tsja...bòmvol staat internet erover.

Rechtsmaatregelingen? (alleen ik weet tot op heden de namen niet van deze 2 notoire leugenaars van agenten).

Daarnaast iedereen die ook zo misselijkmakend door de Politie waar ook in Nederland is behandeld, en dus ònterecht met groffe leugens zou ik graag mee in contact komen.

Mvg Caracamel

vrijdag 19 juni 2015