Bekroond door redactie: 10.000 punten behaald in een periode van 2012-2016
afbeelding van Joannes
Joannes
Aantal ontvangen sterren: 2
Bekijk details

Bestuur VvE beslist over privé eigendommen

9 reacties

Eigenaren op de eerste verdieping van ons appartementencomplex hebben een terras. Dat terras heeft grote bloembakken als afscheiding. Dan krijg je de looppaden en dan een binnentuin. Nu stond er ineens in de Agenda van de laatst ALV (Algemene Leden Vergadering) dat het bestuur de hegjes die in de bakken stonden wil vervangen door een laurier soort. De bakken zijn weliswaar privé maar vanwege bladuitval is dat noodzakelijk. Het bestuur trekt hier € 1000 voor uit. In de vergadering zal hierover worden gestemd!
Toen heb ik geïnformeerd bij eigenaren en bewoners of het bestuur met hen had overlegd van te voren. Dat was niet het geval.
De bloembakken zien er nu inderdaad beter uit, dat zal ik ook toegeven! Maar de manier waarop is, vind ik, dictatoriaal gedrag! Er zijn 5 appartementen nog eigendom van de woningstichting, die mensen hadden in het geheel niets in te brengen. De woningstichting heeft nog nooit zelf iets aan de hegjes gedaan! Er waren eigenaren en bewoners die de vorige hegjes prima bijhielden en op de vergadering dus tegenstemden. Maar bij iedereen werden de "oude" hegjes verwijderd en nieuwe geplaatst.
Van dat soort "grappen" van het bestuur word ik enorm kwaad!

donderdag 1 mei 2014