Buurman komt afspraken vve niet na, wat te doen

2 reacties

Beste lezers,
Sinds een jaar of vier woon ik heerlijk in een koopappartement. Ik woon op de begane grond en heb 1 paar bovenburen. Onze VVE ( bestaat uit 6 woningen ) is sinds 4 jaar weer actief, tot nu toe allemaal pluspunten!
Sinds 2009 hebben wij afspraken gemaakt omtrent het onderhoudt. Iedere bewoner werd verplicht gesteld om het achterstallige onderhoud qua kozijnen, ( schilderwerk, houtrot) op 1 lijn te brengen zodat we met een frisse start de volgende keer dat er geschilderd moet gaan worden de vve pot aan zouden kunnen spreken. Dit is met elkaar afgesproken en genotuleerd.
Omdat bij mijn bovenburen de kozijnen bijna uit de sponningen rotten is met hen afgesproken dat zij tot maart 2012 de tijd kregen om nieuwe kozijnen te plaatsen ( op hun eigen kosten, zoals hierboven al eerder beschreven ). In de notulen van 2010 en 2011 hebben de bovenburen keurig toegezegd dat in maart 2012 de nieuwe kozijnen geplaats zouden worden. Echter het is nu eind maart 2012 maar er is nog helemaal niets gebeurt.
Het hele pand ziet er dus gelikt uit behalve bij mijn bovenburen. Wat kunnen wij hieraan doen? We worden er hopeloos van en het maken van afspraken blijkt dus niet te kunnen!
Alvast bedankt voor jullie reacties!!

woensdag 21 maart 2012