Reactie ventilatietocht roosters. Er klopt een en ander niet

1 reactie

Wat een tenenkrommende uitzending over die ventilatieroosters. Er komt toch een hoop onzin voorbij.
1) een centraal ventilator zuigt lucht uit een woning af. Tja die lucht moet ergens vandaan komen en waar komt die lucht vandaan? Wanneer er geen gebalanceerde ventilatie is komt de lucht altijd van buiten. Nergens anders. Geen aanvoer, geen afvoer.

2) Dat er tocht verschijnselen ontstaan betekend dat er een onbalans is. De lucht moet nu ergens anders vandaan worden getrokken. Dit betekend dat de installatie niet klopt.

Verder, wanneer je zielig gaat lopen verkondigen dat vrouw en kind 3 maanden in de kamer hebben moeten slapen dan ben je gewoon dom. Leg een handdoek voor de kier onder de binnendeur en het tochten houdt per direct op. Of ben een vent en ga zelf daar liggen.
Hoe moeilijk is het.. . Dan een klacht indienen via mail (ja dan heb je het zwart op wit) melden.
EN als het zo belangrijk is, dan betaal je het zelf. Kennelijk is de vakantie toch belangrijker.
Maar het aantal zeurders van bewoners geeft al aan dat we hier met mensen te maken die totaal geen eigen verantwoordelijkheid hebben. Laat de ander het maar oplossen maar denk vooral niet zelf na. Dit soort zeikers verzieken het voor mensen die in hun vrije tijd en vrijwillig taken uitvoeren. Ik doe zelf veel vrijwilligerswerk en weet hoe irritant dit soort lieden zijn. Op de uitnodiging of ze het zelf willen komen doen krijg je een grote bek (zie uitzending) of ze zijn met de noorderwind vertrokken.

dinsdag 18 februari 2014