De buur heeft een hek geplaatst en ontneemt mij het recht van overpad om mijn kliko achterom aan te bieden.

2 reacties

Het overpad is in het verleden door de Gemeente opgeheven en heeft de linker helft van het pad aan de linker buren als erfpacht toebedeeld waartoe ik behoord. De rechter helft van het pad is toebedeeld aan de rechter aangrenzende buur van het pad.
Mijn woning is de tweede woning vanuit de straathoek en wordt afgesloten door de eerste hoekwoning links van mij en door de woning rechts en door het erf van mijn achterbuur.
De linker en achterbuur hebben beiden een hek geplaatst. Beide buren weigeren mij nu achterom (vanuit mijn tuin) de toegang om mijn kliko aan te bieden. De andere buren (rechter buren) hebben hier geen last van omdat zij over een voortuin beschikken om hun kliko bak te bergen.
De Gemeente adviseert mijn kliko aan de voorkant aan te bieden. Ik moet wel steeds met de kliko bak door mijn woning om hem aan de voorzijde aan te bieden. Voor mij een onmogelijke zaak. De Kliko staat aan de voorkant van midden op weg. De Buurtregisseur is van de situatie op de hoogte en gedoogd mij.

donderdag 11 maart 2010