grens van tussenpad afscheiden

1 reactie

Mag er op een overpad/uitweg een auto geparkeerd worden ook al heeft degene die de auto parkeerd een garage aan het eind van het pad ? Het is namelijk geen parkeerplek. Het doel van het pad is dat er in principe alleen in en uit de garage gereden mag worden. Nu parkeren ze de auto wel op hun stukje grond. Tussen onze huizen en naast/achter de garage van de buren ligt een tussenpad voor de andere buren. Deze kunnen via het overpad langs de garage naar de achterkant van hun huis.
Nu hebben wij last van de auto, omdat er hard geslagen wordt met de deuren, ze hard het pad op komen rijden en ze laten vaak de motor draaien. Dit stinkt enorm en moeten we de ramen hierdoor sluiten. Ook woont er een invalide vrouw die met haar karretje er langs moet en dit vanwege de auto en fietsen die ze op het pad plaatsen niet door kan. Maar deze argumenten zouden niet genoeg zijn om ons gelijk te halen.
Communiceren met de buren zijn we maar mee gestopt.
De hoofdvraag nu is of dat we een scheiding op de ergdienstbaarheden mogen maken, bijvoorbeeld door palen of een schutting. Hierdoor zou het alleen mogelijk worden om in en uit de garage te rijden. Parkeren zou dan niet meer mogelijk zijn, omdat hun portier dan niet meer geopend kan worden.
Wie kan ons helpen met deze vraag?

zondag 25 september 2011