Mogen mijn buren paardenmest op het pad deponeren.

10 reacties

Vanaf 2003 zijn wij woonachtig in een vrijstaande woning. Om bij onze woning te komen dient er overpad te zijn. Er is geen andere mogelijkheid om bij mijn woning te komen.
Vanaf het begin dat we daar zijn komen wonen worden wij door de buren van het lijdend erf eigelijk dwars gezeten. Zo erg zelfs dat wij vorig jaar gedaagd zijn voor de Rechter. Het is nooit tot een uitspraak gekomen daar de buren zich teruggetrokken hadden. Er is dus geen oplossing gevonden.
communiseren willen ze niet. Dus lastig.
Nu is er wel een vorm van communiseren gevonden op het volgende. Mijn zoon van 16 heeft sinds maart zijn nieuwe spiksplinter nieuwe brommer. De buren vinden het niet acceptabel als hij met zijn brommer over het pad rijdt. (Hij mag en kan daar niet hard rijden). Om zijn grieven hier over te tonen gooit de buurman zijn paardenmest op het pad. Elke keer als mijn zoon daar langs rijdt. Nu in de vakantie is dat natuurlijk iets vaker als anders omdat hij ook wel eens naar een vriendje toegaat.
Mijn vraag in deze is eigelijk mag je op deze manier communiseren en een enorme stankoverlast teweeg brengen, en vliegen met dit warme weer??
Waar kan ik terecht, mijn woongenot wordt steeds meer aangetast. Het is zelfs zo erg dat mensen vragen of er geen andere toegang is, want iedereen loopt daar langs en het is echt heel vies.

woensdag 4 augustus 2010