Overlast

15 reacties

Hallo,

Sinds augustus 2012 ben ik eigenaar van een pand. Achter het pand loopt een pad waar zowel ik als de buren overheen kunnen met onze auto's. Eind vorig jaar/begin dit jaar is er 2 deuren verder een pand verhuurt waar nu een soort van Grow-shop in zit (waar ze dus spullen kopen om wietplanten te telen). En die huurders hebben de bovenwoning verhuurt aan Poolse mensen. De eigenaren van de Grow-shop hebben in het begin al een bord bij hun achteringang geplaatst waar heel groot INGANG op staat. Wij hebben gelijk aangegeven aan de eigenaren van de winkel dat dit niet toegestaan is en dat de achteringang alleen voor bewoners is en niet voor klanten van de winkel. Ze zeiden sorry en dat ze dit dus weg zouden halen. We zijn nu een half jaar verder, en na verscheidene keren aan te hebben gegeven dat hun klanten niet achterom mogen komen, hebben ze nog steeds het bordje hangen en er komen ook nog steeds heel veel klanten achterom. We hebben erg veel last van deze klanten, ze zetten geregeld de auto's op mijn grond en dan kan ik dus zelf niet meer op mijn eigen oprit parkeren. Ook zijn het mensen die ik liever niet tegenkom als ik s'avonds alleen thuis kom.
Ook van de Polen heb ik erg veel last. Ze maken ontzettend veel lawaai tot in de late uurtjes, en ze roken van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat wiet. De wietlucht is zo erg dat ik niet eens achter het huis kan zitten, en ook mijn hele huis ruikt sterk naar wiet als ze aan het roken zijn.

Ik heb al contact proberen op te nemen met de eigenaar van het pand (dit is niet de eigenaar van de winkel, het is een huurpand). Maar ik krijg geen gehoor.
Eigenlijk durf ik niet de politie te bellen, omdat ik alleen woon en ik niet weet waartoe deze mensen in staat zijn.

Wat kan ik doen?

woensdag 23 juli 2014