Bekroond door redactie: 10.000 punten behaald in een periode van 2012-2016
RA
racingweirdo
Aantal ontvangen sterren: 2
Bekijk details

vervangende machtiging

0 reacties

Hallo,

Mijn broer heeft jaren geleden(in de tijd van mieke) meegedaan aan de rijdende rechter, hierbij heeft de rechter beslist dat de buurman niet meer over het pad van mijn broer mag lopen en dat hij moet meewerken aan het opheffen van de erfdienstbaarheid.

Hierop volgde een jaar van steeds maar weer vragen, provoceren(van de buurman) en uiteindelijk geen resultaat, na dat jaar hebben de programma makers zich er actief mee bemoeit(voorheen vooral passief) en is er een bemiddelingspoging gekomen, wat uitliep op een maandenlange gesprekken waarin niemand de buurman zover heeft gekregen om de uitspraak uit te voeren.

Hierna zijn er diverse advocaten geweest die zich er actief mee hebben bemoeit maar die naar onze mening vooral snel geld wilde binnenhalen, alle stelde ze voor om te gaan procederen, waarbij eentje meldde dat het maanden kon duren en met een minimaal bedrag van 10 duizend euro.

Dat vond mijn broer te gortig en ook zijn gezondheidssituatie laat dat niet meer toe(hij gaat er kapot aan.)

Nu ben ik er zelf ingedoken en wat mij opvalt is dat geen enkele advocaat iets heeft gezegd over een vervangende handtekening.

Nu is mijn vraag is het mogelijk om voor deze situatie een vervangende handtekening te vragen bij een rechter? hoe werkt zo procedure precies? en wat zou u advies zijn?

donderdag 14 augustus 2014