financiele problemen bij partner

1 reactie

Ik hoop dat ik de goede categorie heb ik gekozen voor mijn probleem.

De antwoorden die hier worden geplaatst, zijn dit antwoorden die dan echt kloppen van mensen die er verstand van hebben of het is hun werk of krijg men hier antwoord van andere mensen. Ik wil wel zeker weten dat ik het juiste antwoord krijg hier. Waar ik wat aan heb.

Sinds aug 2012 ben ik bij mijn vriend ingetrokken die een koophuis heeft. Sinds vorig jaar zomer heeft hij finaciele problemen door zijn toedoen en ik hoop dat hij mij daar niet in mee trekt. Hij is niet open hier over want dit zijn zijn zaken geef hij dan aan. maar ik ben niet gek natuurlijk. Waarom heeft een vrouw bepaalde voelsprieten en voelen dingen soms goed aan???
Ik vraag mij af in hoeverre hij mij in zijn situatie kan mee trekken. Wijsheid om mij uit te schrijven? Maar er is geen mogelijk mij in te schrijven bij iemand. Bij mijn ouders is dat niet mogelijk omdat zij dan ook weer door AOW worden ingekort. (ja zo gaat dit in dit landje he :-( ) Ik kan wel voor een postadres zorgen. Maar in hoeverre is het een probleem als je dus nergens geregistreerd/ingeschreven staat. Ik ben wel bezig om te zoeken voor een eigen huisje maar dat gaat ook niet zo makkelijk in dit landje.
En hoe zit het dan met mijn persoonlijke spullen die in zijn woning ook staan? Moeten die dan weer opgeslagen worden ergens? Sorry voel mij beetje hopeloos en weet niet waar ik juiste antwoord kan vinden of navragen.
Daar komt bij dat de kans groot is dat ik over 2 a 3 maanden geen werk meer heb ivm weinig werk bij het bedrijf waar ik nu al 8 jaar werk. Hoe zit het dan als ik geen werk maar bijvoorbeeld wel inmiddels een huisje heb. Er zijn denk ik genoeg alleenstaande die een huisje huren en ook geen werk meer hebben.

donderdag 26 juni 2014