koopakte of betalingsbewijs

0 reacties

Ik heb een vraag en kom er maar niet uit. Ik heb 1,5 jaar samen gewoond.
In die tijd zijn er katten aangeschaft welke op mijn naam staan. Wij hadden 1 gezamenlijke rekening en dus geen eigen aparte rekeningen.

Nu wil ik graag weten hoe het zit met de katten, zijn deze nou volledig voor mij. De kosten voor de aanschaf had ik al mee genomen in de lijst met afrekeningen.
Echter krijg ik vandaag een brief van een advocaat, die geeft aan dat de katten gezamenlijk zijn omdat ze met gezamenlijk geld zijn betaald. Dus hij keert eigenlijk het verhaal om.
Kan dit zomaar? het kan toch niet zo zijn dat mijn salaris ineens een gezamenlijk salaris wordt?

Ik zit er zelfs over te denken om hem voor de rechter de dagen, hij heeft namelijk ook een document vervalst en hij is zo stom geweest om verkeerde datums te gebruiken. Dit toont dus aan dat hij valsheid in geschriften pleegt. Hij wilde mij hiermee 6000euro afhandig maken, ik ben hier nou een keer klaar mee. Ik heb al een hele lijst van wat hij allemaal wel niet doet. Stalken, Digi-D achterhalen, zich voordoen als mij, en ga zo maar door.

Graag wil ik advies wat ik kan doen tegen deze man. ik word er niet goed van, ik heb al 2 aangiften tegen hem lopen die worden nu eindelijk opgepakt door de politie maar ik wil dat dit stopt. Dit kan zo niet langer. graag advies, deze man stalkt mij en mijn omgeving en ontneemt mij alle rust dit speelt al ruim 3maanden.

Hoe kan ik dit zo snel mogelijk en goed oplossen, dit kan toch zo niet langer?

vrijdag 30 november 2012